Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο για τις εκλογές για Δ.Σ. του Συλλόγου Δ/Ν Υπαίθρου Ν. Θεσ/νίκης 10/12/2014


Οι Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς  Π.Ε. Υπαίθρου Ν. Θεσ/νίκης ευχαριστούμε όλες και όλους, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της ΕΡΑ στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου 2014 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας.
    Η ΕΡΑ με την ψήφο σας και την στήριξή σας εξέλεξε δύο μέλη στο νέο Δ.Σ. και συγχρόνως αύξησε τις δυνάμεις της (από 253 ψήφους το 2012 σε 293  το 2014). Σε κάθε περίπτωση τα 2 εκλεγμένα μέλη μας στο νέο Δ.Σ. θα συνεχίσουν όπως κάθε φορά να υπερασπίζονται τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας, όλα τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, όπως και  τα εργασιακά, συνδικαλιστικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και τις συλλογικές κατακτήσεις μας. Η υπεράσπιση όλων αυτών θα γίνεται κάθε μέρα που περνάει ακόμα πιο δύσκολη, όσο συνεχίζονται οι καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές.
    Ταυτόχρονα χαιρετίζουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ συσχετισμών που επετεύχθη στο σωματείο μας και ελπίζουμε ότι θα του δώσει νέα πνοή και κατεύθυνση.

                                                                                                                                                                                                                                                                      Θεσσαλονίκη 11/12/2014

Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου